Cumparam AUTO cu plata CASH

Putem sa-ti oferim un pret corect, ca urmare a unei evaluari rapide si gratuite , iti platim pe loc masina CASH sau prin TRANSFER BANCAR, ne ocupam de actele de schimbare a proprietatii autovehiculului (inclusiv radiere).

Program NON STOP

Putem sa-ti oferim un pret corect, ca urmare a unei evaluari profesioniste , iti platim pe loc masina, ne ocupam de actele de schimbare a proprietatii autovehicolului.

Cumparam-Auto.com evalueaza si cumpara imediat cu plata CASH orice autovehicul, SUV sau Autoutilitara, mai noua de anul 2000. In cazul in care ai nevoie urgent de bani, suna acum si venim la tine pentru a discuta despre preluarea masinii tale.

Scapa de toata bataia de cap cu vanzarea masinii tale pe caile obisnuite (anunt in ziare, pe internet, mers saptamanal la targ)

Program NON STOP

CUMPARAM AUTOTURISME

Cumparam autoturisme rulate (an de fabricatie peste 2000), orice marca sau model, inclusiv avariate. 

CUMPARAM SUV-URI

Cumparam SUV-uri 4×2 si 4×4 , fabricate dupa an 2000, cu plata CASH pe loc sau TRANSFER BANCAR. La cerera dvoastra ne deplasam oricand, la orice locatie doriti.

CUMPARAM AUTOUTILITARE

Cumparam autoutilitare mai noi de 2000, indiferent de starea de functionare chiar si avariate, de la persoane fizice sau firme. Oferim gratuit evaluare imediata.

Ce iti oferim?

100% Satisfactie garantata!

1. CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA

2. PLATA CASH SAU PRIN TRANSFER BANCAR

3. EVALUARE A MASINII GRATUITA

4. TE AJUTAM CU TOATE ACTELE DE CARE AI NEVOIE, INCLUSIV RADIEREA

R

PROMPTITUDINE SI PROFESIONALISM

Ne deplasam in cel mai scurt timp la dumneavoastra iar tranzactia se desfasoara foarte rapid si profesionist.

R

10000+ MASINI CUMPARATE

OFERIM Cel mai bun pret de pe piata;

Evaluare a masinii gratuita

R

VINZI MASINA USOR SI RAPID

CUMPARAM MASINI DE LA PERSOANE FIZICE SI JURIDICE, INCLUSIV GAMA DE LUX, CU BANII JOS.

INCREDERE

PRETUL CORECT 

Analiza masinii tale in cele mai mici detalii

Suntem recomandati de catre clientii nostri peste tot . Datorita experientei pe care o detinem evaluam corect fiecare autoturism si realizam oferte reale la pretul pietei .

Ce spun clientii?

“Siguranta tranzactiei pentru mine era o problema atunci cand ma gandeam sa vand masina, dar intalnirea cu voi, a fost prompta si a dovedit  SERIOZITATE si profesionalism . Recomand cumparam-auto.com , pentru a vinde masina rapid si la un pret convenabil.”

Adrian Vasiu

“La cumparam-auto.com am fost tratat cu respect, civilizat. Am adus deja un coleg cu o Skoda la voi.

Apreciez modul de lucru, proactivitatea colegilor si interesul pe care il manifestati fata de clienti in general.Va voi recomanda in continuare.

andrei brat

“Aveam nevoie de bani si prieteni mi-au zis sa merg la targ ,m-a plimbat pe-acolo vreo 3 saptamani si tot nu am vandut masina, pana cand am gasit un flyer de la cumparam-auto.com ,am sunat si au venit foarte repede, tranzactia a durat o ora. Recomand !”

Daniel Vasile

Seriozitate
Pret corect

Contact Us

Strada Duetului 98, Sector 1,București

COPI
Call Now Button